Topkwaliteit gerecylced papier voor een eerlijke prijs

Topkwaliteit gerecylced papier voor een eerlijke prijs

E-tissue is een innovatief product, volledig geproduceerd met hergebruikte grondstoffen.

Een 100% circulaire productlijn waarbij de keten van productieproces tot aan het inzamelen van gebruikt handdoekpapier gesloten wordt. E-Tissue is geproduceerd van topkwaliteit gerecycled kraftpapier, cellulose trims (snijresten van moederrollen) en ingezameld handdoekpapier. Tijdens het productieproces van E-Tissue worden er geen chlorides- en chemicaliën toegevoegd, waardoor alle producten van E-Tissue veilig zijn voor mens en natuur.

De speciale formule van E-tissue garandeert:

De circulaire productlijn van E-Tissue verlaagd de Carbon-, Chemie- en Waterfootprint. Door gebruikte producten toe te voegen aan het productieproces van E-Tissue gaan grondstoffen niet verloren en dragen we bij aan een duurzamer milieu.

Tijdens het productieproces is de aandacht voor het milieu van essentieel belang. Door de aantoonbare vermindering van de milieubelasting is er een Europees Ecolabel toegekend aan de gehele E-Tissue lijn. Het Europees milieukeurmerk is voor non-food producten en diensten, die minder milieubelastend zijn dan vergelijkbare producten zonder keurmerk. Producten met een Europees Ecolabel worden net als producten met een FSC-keurmerk gefabriceerd uit verantwoorde bossen. Bij een product met het Europees Ecolabel, is er ook aantoonbaar minder milieubelasting gedurende de gehele levenscyclus van het product.

Bekijk onze E-tissue pagina voor meer informatie en de producten.

 



© 2022 Natureko B.V. Alle rechten voorbehouden