Dé rietjes waar u op heeft gewacht!

Dé rietjes waar u op heeft gewacht!

Bamboe vezel rietjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes. Ze zijn gemaakt van bamboevezels, een duurzaam en hernieuwbaar materiaal dat snel groeit. Bamboe vezel rietjes zijn ook biologisch afbreekbaar en HOME composteerbaar, waardoor ze geen schade toebrengen aan het milieu. Je kan ze dus op je eigen composthoop composteren! 

Naast hun milieuvriendelijkheid hebben bamboe vezel rietjes nog andere voordelen. Ze gaan bijvoorbeeld langer mee dan de papieren rietjes, bovendien worden ze niet slap! Na zo'n 45 dagen is het rietje zichtbaar aan het afbreken in de grond. Bamboe vezel rietjes zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw drankje past.

Bamboe vezel rietjes zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Ze bevatten geen schadelijke chemicaliën. Hierdoor zijn ze veilig om te gebruiken, zelfs voor kinderen.

In conclusie, als u op zoek bent naar een milieuvriendelijk, gezond en duurzaame rietjes, dan zijn bamboe vezel rietjes een uitstekende keuze. Ze bieden talloze voordelen en kunnen u helpen bij te dragen aan een betere toekomst voor onze planeet.



© 2022 Natureko B.V. Alle rechten voorbehouden