Eco packaging

Eco Packaging concept

 

Be different, start packing green

Waarom kiest u voor duurzame verpakkingen en disposables? Natuurlijk om úw bijdrage te leveren aan een beter milieu. Vaak spreekt het natuurlijke uiterlijk van onze duurzame verpakkingen al tot de verbeelding. Maar zou het niet mooi zijn het duurzame karakter van onze producten eenvoudig en duidelijk aan uw gasten en relaties te kunnen communiceren? Met ons unieke concept “BE DIFFERENT, START PACKING GREEN” bieden wij u diverse tools om uw gasten en relaties kenbaar te maken waarom u met onze duurzame verpakkingen en disposables werkt.

 

Eco packaging

Hernieuwbare grondstoffen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het behoud van fossiele hulpbronnen. Dankzij hun CO2-neutraliteit zijn ze een goede hulp in de bescherming van het milieu. Bovendien zijn ze composteerbaar, waardoor de kringloop wordt gesloten en zo het principe van duurzaamheid wordt bereikt.

Al de gebruikte materialen zijn ofwel restmaterialen uit de landbouw of op basis van snel hernieuwbare bronnen van plantaardige oorsprong. Zo beschermen we fossiele bronnen.

Plastic vervuilt ons milieu. Eco Packaging is 100% composteerbaar en valt uiteen binnen 90 dagen bij industriële compostering.

Het op grote schaal verbranden van fossiele brandstoffen heeft geresulteerd in een overschot CO2 wat leidt tot klimaatverandering. Eco Packaging draagt bij aan de vermindering van schadelijke CO2-uitstoot.

 

Communicatie tools

We bieden u als klant diverse tools om aan uw gasten en relaties kenbaar te maken waarom u met onze duurzame verpakkingen en disposables werkt. Zo bieden wij u leaflets in A4 en tafelkaartjes in A6 met bijbehorende tafelstandaards. Ook kunt u Paperwise® stickers bestellen die u kunt plakken op onze take-away verpakkingen, broodzakjes, foodbowls, saladebakjes, drinkbekers en soepbekers. Door middel van deze composteerbare stickers met ons Eco Packaging logo zien uw gasten direct dat hun maaltijd, broodje, drankje etc. verpakt zit in een duurzame verpakking. Met behulp van deze tools communiceert u duidelijk uw maatschappelijk verantwoorde filosofie aan uw gasten en relaties.

 

Interesse?

We bespreken graag de mogelijkheden! Neem hier contact met ons op, bel 0182-638 275 of stuur een e-mail naar info@natureko.nl. Download hier de leaflet.

  

Tonen als Foto-tabel
Tonen als Lijst 
 • Tafelstandaard met houten voet A4

  Artikel nr: 400001
  € 14,21 (excl. btw)
  Inhoud: 1 stuk(s)
  +
 • Tafelstandaard met houten voet A6

  Artikel nr: 400101
  € 8,07 (excl. btw)
  Inhoud: 1 stuk(s)
  +
 • Paperwise Eco Packaging sticker 30mm Ø

  Artikel nr: 400501
  € 4,99 (excl. btw)
  Inhoud: 250 stuk(s)
  +
Tonen als Foto-tabel
Tonen als Lijst